Nederlands

Pannenkoekenhuis

In maart van dit jaar is het sfeervolle pannenkoekenhuis Pater Pannenkoek geopend in het noorden van Limburg. Het pannenkoekenrestaurant is onderdeel van Restaurant Patershof in Panningen en is gespecialiseerd in heerlijke pannenkoeken. Deze worden gemaakt van een smaakvolle beslagmix bestaande uit meel, ei en melk. Pannenkoeken worden door jong en oud gezien als het ultieme hoofdgerecht of het perfecte dessert. Kan jij hier geen genoeg van krijgen? Dan is Pater Pannenkoek de pérfecte plek om je maag te vullen. Voor meer informatie, reserveren of de uitgebreide pannenkoeken kaart kun je terecht op www.paterpannenkoek.nl.

Kom pannenkoeken eten bij dit pannenkoekenhuis in Limburg

Zowel de zoetekauw als de liefhebber van hartige pannenkoeken kan in het Limburgse Panningen zijn of haar hart ophalen. Naast de meer traditionele pannenkoeken zoals met spek of Nutella zijn er ook meer avontuurlijke keuzes zoals de Italiaanse pannenkoek. De keuze is bij het pannenkoekenhuis in Limburg enorm, er zijn namelijk maar liefst:

  • 18 traditionele pannenkoeken
  • 5 luxe pannenkoeken
  • 4 ‘gewaagde’ pannenkoeken
  • 1 bijzondere ‘maand’ pannenkoek

Mocht het eten van de pannenkoeken niet genoeg zijn, dan is er ook nog de mogelijkheid om de eigen pannenkoek spelenderwijs te versieren. Zo vermaken ook de allerkleinsten zich tijdens het eten van een pannenkoek!

Eten en spelen in een prachtige bosrijke omgeving in Limburg

Pannenkoekenhuis Pater Pannenkoek bevindt zich in een monumentaal klooster, gevestigd in een bosrijke omgeving in het noorden van Limburg. In combinatie met binnenspeeltuin Beringerbos is het de uitgelezen plek om lekkere pannenkoeken te eten en naar hartenlust te spelen. Als het zonnetje schijnt is er ook de mogelijkheid om op avontuur te gaan in de buitenspeeltuin of om met het hele gezin een potje midgetgolf te spelen. Voor de waterliefhebbers is er zowel een binnen- als een buitenbad. Kortom, je bent bij pannenkoekenhuis Pater Pannenkoek in Limburg op de juiste plek wanneer je een pannenkoek wilt eten en je energie kwijt wilt tijdens het spelen.

Reserveer nu een plekje bij pannenkoekenhuis Pater Pannenkoek in Limburg

Heb je nu al honger gekregen van al deze verhalen en kun je niet wachten om je tanden in één van de heerlijke pannenkoeken te zetten? Reserveer dan eenvoudig een plaats bij het lekkerste pannenkoekenhuis in Limburg via de onderstaande button. Hier kun je direct zien of er op jouw gewenste tijd nog ruimte is om deze heerlijke pannenkoeken te proeven. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze faciliteiten? Bel dan naar 077-3074544 voor meer informatie.

RESERVEREN