Nederlands

Lunchen Panningen

  • + Uniek bedrijfsfeest op maat
  • + Bijzondere locatie
  • + Flexibele horeca-opties

Lunchen smaakt het lekkerste in de prachtige omgeving van Panningen in de provincie Limburg. Bij Recreatiegebied Beringerzand is Café-Restaurant Patershof gevestigd in het oude monumentale klooster. De brasserie ademt authenticiteit en buiten op het terras ben je midden in de natuur. Met de eerlijke ingrediënten uit het noorden van Limburg lunch je heerlijk in de nostalgische streek in de gemeente Peel en Maas.

MenukaartReserveer direct!

Eerlijk en heerlijk lunchen in Panningen

De lunchkaart van Patershof staat bol van smaakvolle gerechten om tussen de middag van te genieten. Zo zijn er diverse soepen, broodjes en salades, maar ook warme gerechten zoals pasta’s en saté. Dit maken wij allemaal met eerlijke en lokale producten uit  Panningen, in het noorden van Limburg, zodat jij smakelijk kunt lunchen.

Kinderen kunnen zich volledig uitleven

Komen de kinderen mee en beschikken ze over een gezonde dosis energie? Bekijk dan onze combinatiedeal met binnenspeeltuin Beringerbos. Door te klimmen en te klauteren op de gaafste klimtoestellen en glijbanen gaan de kinderen op een spannend avontuur. Vinden jullie het te fijn om buiten in de zon op het terras te zitten? Dan hebben we ook een grote buitenspeeltuin. Je kunt zelfs een slag wagen op onze midgetgolfbaan.

Reserveren in enkele klikken

Weet jij al wanneer je wilt komen lunchen bij Café-Restaurant Patershof in het Limburgse Panningen? Reserveer dan online binnen enkele klikken een tafel voor jou en je gezelschap. Vergeet zeker onze evenementen niet te bekijken. Het hele jaar door organiseren we namelijk hele gezellige activiteiten! Meer informatie opvragen kan door ons te bellen op +31 (0)77 307 45 44.

Bekijk ook eens

Restaurant met speeltuin | Brunch limburg | Bedrijfsfeest limburg

Wilt u meer weten? Neem hier contact met ons op!