Nederlands

Feestlocatie Limburg

  • + Uniek bedrijfsfeest op maat
  • + Bijzondere locatie
  • + Flexibele horeca-opties

Het Emmaüs, het hoofdgebouw van het oude klooster in Panningen, is een unieke feestlocatie in Limburg. In dit authentieke gebouw proef je de sfeer van het verleden. Het ontspanningsoord voor de paters heeft in de afgelopen eeuw de nodige transformaties ondergaan. Inmiddels beschikt het klooster, naast de gezellig brasserie van Café-Restaurant Patershof, ook over twee grote feestzalen. Hierin kun je maximaal 125 of 250 gasten ontvangen. Als je op zoek bent naar een buitengewone, unieke feestlocatie in het noorden van Limburg, dan is Café-Restaurant Patershof de beste keuze.

Bel ons voor meer informatiePartijen en Feesten

Café-Restaurant Patershof is een unieke feestlocatie in Limburg

De sfeer van het verleden valt nog te proeven. Het authentieke gebouw in de bosrijke omgeving is  een toverachtige locatie voor jouw verjaardag, bruiloftsfeest, receptie of jubileum. Natuurlijk is er ook ruimte voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of familiefeest met diverse koffietafels en buffetten. Samen met onze gastvrije bediening en vooral met heerlijk eten zorgen wij ervoor dat jouw speciale avond vlekkeloos verloopt. Kom op voorhand al een keer proeven van onze heerlijke diner- of lunch gerechten met lokale ingrediënten om ideeën op te doen. Dans jij het liefste op de leukste deuntjes van het moment? Er is genoeg ruimte in beide zalen voor een dj of bandje.

Bespreek alle ideeën voor een onvergetelijk feest

De mogelijkheden bij Café-Restaurant Patershof als unieke feestlocatie zijn eindeloos. We bespreken graag samen hoe jouw feest onvergetelijk wordt. Heb je bijvoorbeeld al een bepaalde voorstelling van jouw unieke feestlocatie in Limburg en kun je je niet wachten om dit met ons uit te werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)77 307 45 44 om een persoonlijk gesprek in te plannen. Zo starten we samen aan de voorbereiding van een gedenkwaardig feest.

Bekijk ook eens

Lekker eten limburg | Lunchen panningen | Restaurant met speeltuin

Wilt u meer weten? Neem hier contact met ons op!