Nederlands

Eten in Panningen

  • + Uniek bedrijfsfeest op maat
  • + Bijzondere locatie
  • + Flexibele horeca-opties

Een hapje eten in Panningen doe je het liefst op een mooie locatie. Bij het monumentale klooster in de bossen van Panningen ervaar je gegarandeerd een goede sfeer terwijl je geniet van de lekkerste gerechten. Wil je graag een keuze maken uit een divers aanbod aan gerechten, gemaakt van eerlijke ingrediënten uit de omgeving? Kom dan naar Café-Restaurant Patershof in Panningen!

MenukaartReserveer direct!

Kom onvervalst lekkere gerechten eten in Panningen

Iedereen die de menukaarten van Café-Restaurant Patershof bekijkt, ziet dat we blij worden van heerlijke gerechten met eerlijke producten uit het noorden van Limburg. Onze toegankelijke menukaart heeft voor ieder wat wils, zelfs wanneer je beperkt wordt door een allergie. Geef dit tijdig door zodat de chef een smaakvolle, creatieve draai aan het gerecht kan geven. Zo kan iedereen optimaal genieten wanneer je uit eten gaat in Panningen. Bij Café-Restaurant Patershof kun je onder andere terecht voor brunch, lunch en diner.

De perfecte uitvalsbasis om te ontdekken

Met maar liefst zeven Rijksmonumenten, waaronder het oude klooster in het bos waarin onze brasserie gevestigd is, is Café-Restaurant Patershof de ideale locatie om een hapje te eten. Dit kan zowel voor als na een prachtige wandeling door de natuur van gemeente Peel en Maas. Wil je heerlijk eten in Panningen combineren met een gezellige dag samen met de kinderen? Op het naastgelegen recreatiepark Beringerzand is een midgetgolfbaan, een binnen- en een buitenzwembad en een binnen- en buitenspeeltuin. De combinatie spelen, zwemmen en eten zal voor zowel jou als de kinderen een schot in de roos zijn.

Plaats eenvoudig een reservering

Ben je na het zien van de lunch- of dinerkaart helemaal enthousiast om te eten bij Café-Restaurant Patershof? Reserveer dan gemakkelijk een tafel via het online reserveringssysteem. Binnen enkele klikken weet je of we nog plaats hebben op de door jou gewenste tijd. Vergeet dan zeker niet om onze wisselende drie-gangen actiemenu’s te bekijken. Meer informatie opvragen kan door ons te bellen op +31 (0)77 307 45 44

Bekijk ook eens

Feestlocatie limburg | Lekker eten limburg | Lunchen panningen

Wilt u meer weten? Neem hier contact met ons op!