Nederlands

Brunch Limburg

  • + Uniek bedrijfsfeest op maat
  • + Bijzondere locatie
  • + Flexibele horeca-opties

Wat is de fijnste plek voor een heerlijke brunch in Limburg? Bij Café-Restaurant Patershof verzorgen we een verrukkelijke brunch in het oude klooster van Panningen. Omringd door de prachtige bosrijke omgeving worden je smaakpapillen gestreeld met de hemelse smaken van je favoriete ontbijt- en lunchgerechten.

MenukaartPartijen en Feesten

Een smaakvolle brunch in een authentiek klooster in Limburg

Een brunch is de perfecte gelegenheid om tot rust te komen of juist om iets te vieren samen met vrienden, familie of je gezin. Na een brunch bij Café-Restaurant Patershof in Panningen is het voor de kinderen ook mogelijk om op avontuur te gaan in binnenspeeltuin Beringerbos. Ook de waterratten zijn van harte welkom en kunnen genieten in ons binnen- én buitenzwembad. Wist je trouwens dat bij ons het gezelligste pannenkoekenrestaurant van Limburg gevestigd is? Met meer dan 25 pannenkoeken op de kaart heeft iedere liefhebber genoeg keuze!

Reserveer nu een plekje

Kun je niet wachten om te genieten van een lekkere brunch in een prachtige omgeving? Reserveer dan eenvoudig een brunch via de onderstaande button. Zo kun je direct zien of er ruimte is op jouw gewenste dag. Heb je speciale wensen of iets te vieren? Bel ons dan even op 077-3074544 om te informeren naar de mogelijkheden. Ook kan je een e-mail sturen naar info@patershof.nl. Bekijk onze evenementenpagina voor onder andere de tientjesavond, live muziek of quiznights.

Bekijk ook eens

Bedrijfsfeest limburg | Eten in panningen | Feestlocatie limburg

Wilt u meer weten? Neem hier contact met ons op!