Nederlands

Bedrijfsfeest Limburg

  • + Uniek bedrijfsfeest op maat
  • + Bijzondere locatie
  • + Flexibele horeca-opties

Het authentieke Patershof is een bijzondere locatie voor het organiseren van een bedrijfsfeest in het noorden van Limburg. Het oude klooster heeft twee prachtige feestzalen voor diverse groottes in feesten en partijen. Omdat ieder bedrijf, en dus ook ieder bedrijfsfeest, uniek is bespreken wij graag alle mogelijkheden met je tijdens een vrijblijvend gesprek.

Bel ons voor meer informatiePartijen en Feesten

Een uniek bedrijfsfeest op een prachtige locatie in Limburg

De bosrijke omgeving van onze unieke locatie in het noorden van Limburg, zorgt voor een betoverend tafereel waarbij alle gasten van jouw bedrijfsfeest zich welkom zullen voelen. Met onze flexibele horeca mogelijkheden is het bovendien mogelijk om de partij volledig naar je eigen wensen in te vullen. Doe bijvoorbeeld inspiratie op met de dinerkaart en kom op voorhand een keer proeven van onze heerlijke gerechten gemaakt van eerlijke ingrediënten uit de omgeving. Ook voor entertainment zijn er verschillende mogelijkheden. Er is genoeg ruimte om bijvoorbeeld een gezellige band of dj in te huren. Zo worden je gasten optimaal vermaakt.

Bespreek al je ideeën en wensen

Heb je al een bepaalde voorstelling van jouw bedrijfsfeest in Limburg en kun je niet wachten om deze met ons te bespreken? Neem dan contact op via +31 (0)77 307 45 44 om vrijblijvend een persoonlijk gesprek in te plannen. Tijdens deze afspraak geven wij graag een praktische invulling aan al jouw ideeën. Zo zetten we samen de eerste stap naar een onvergetelijk feest. 

Bekijk ook eens

Eten in panningen | Feestlocatie limburg | Lekker eten limburg

Wilt u meer weten? Neem hier contact met ons op!