Ravotten, binnen regent het nooit !

Ravotten, binnen regent het nooit !

Kom maar aan tafel...

Kom maar aan tafel...

Kunnen wij u helpen ?

Kunnen wij u helpen ?

heerlijk genieten in het zwembad...

heerlijk genieten in het zwembad...

Verjaardag

Let op! De kinderfeestjes worden gewijzigd. Binnenkort vind u meer informatie hierover op de website.  Wilt u een kinderfeestje reserveren? Neem dan contact met het telefoonnummer 077-3072095.

Gezellig je verjaardag vieren in binnenspeeltuin KinjerKriebel? Een Verkleedpartijtje?

Binnenspeeltuin KinjerKriebel biedt volop mogelijkheden om een leuke en gezellig verjaardagsfeest te vieren.

Je kunt kiezen uit een Piratenfeest, een Prinsessenfeest, een Cars-feest, een Indianenfeest of een 'standaard' maar toch heel speciale Kinderfeest.

Echt helemaal te gek. Breng je vriendjes en/of vriendinnetjes maar mee!

Jullie worden lekker verwend, de jarige Jop natuurlijk een beetje extra! Behalve dat er flink voor je gezongen wordt, krijg je een speciale verrassing op je hoofd. Deze wordt ter plekke voor jou persoonlijk gemaakt. Dan natuurlijk allemaal lachen voor de foto!! Na het zwemmen en/of spelen even lekker smullen op het binnenterras, een frietje, snack en een heerlijk glaasje ranja. In het winterseizoen zal een zakje chips best smaken maar er gaat toch niets boven een lekker ijsje als toetje... De jarige trakteert op het einde alle genodigden op een lekker snoepzakje.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, de prijs voor een kinderfeest is inclusief de entreeprijs:

Kies een van de speciale verjaardagsarrangementen:

Papa, Mama, Opa en Oma kunnen heerlijk genieten als ze jullie lekker  zien spelen. Ze roepen wel als de limonade op tafel staat. Er staan wel 150 stoelen en tafels op de 3 terrassen bij de speeltuin. Binnen, buiten overdekt of gewoon lekker in het zonnetje met op de achtergrond jouw muziek zoals K3, M-Kids of Kabouter Plop....

Als je op Camping Beringerzand op vakantie bent kun je sowieso overal al gratis naar binnen. Als je in KinjerKriebel je verjaardag wilt vieren, moet je dat wel even erbij vertellen, je krijgt dan een leuke korting (10%) op de prijs van dit speciale verjaardagsarrangement. Natuurlijk krijg je die korting ook als je eerder of later pas jarig bent, en een vakantie op camping Beringerzand geboekt hebt.